Taekwon-Do

Taekwon-Do: Euclides aan het woord

Wij volgen het Taekwon-Do volgens richtlijnen van de Internationale Taekwon-Do Federation (ITF) zoals ze zijn vastgelegd door generaal Choi Hong Hi. Wij zijn aangesloten bij ITF Nederland welke is aangesloten bij de wereldorganisatie ITF met aan het hoofd grandmaster Pablo Trajtenberg.

Ik ben hoofdleraar van de sportschool en heb de 2e dan Taekwon-Do. Tijdens de lessen zijn er minimaal twee leraren aanwezig om iedereen voldoende aandacht te geven.

Op de sportschool streven we naar een plezierige en gemoedelijk sfeer waarbij respect en beleefdheid erg belangrijk zijn. Iedereen kan bij ons komen trainen ongeacht, pharm leeftijd, geslacht of fysieke beperkingen. Iedereen kan bij ons op zijn of haar niveau Taekwon-Do beoefenen. Voor de prestatiegerichte sporter…. je  bent bij ons zeker op het juiste adres. We bieden buiten de reguliere trainingstijden mogelijkheden om extra te trainen op wedstrijdniveau. We gaan naar zo veel mogelijk wedstrijden. Niet alleen Taekwon-Do toernooien, maar als het kan ook All-Style toernooien zoals het WAKO. Is er een toernooi in het buitenland, dan proberen we te kijken naar de mogelijkheden om ook daar naar toe te gaan. Wanneer er wedstrijden zijn gaan we met zoveel mogelijk mensen om er een leuke dag van te maken.

Op het gebied van Taekwon-Do biedt Team Carvalho Sports het volgende:

De reguliere lessen. Dit zijn de lessen zoals je gewend bent, waarin wordt gewerkt aan tuls, sparren, steps, etc.

Carvalho Kids. Dit zijn lessen speciaal voor de jongsten van 4 t/m 6 jaar oud. Op speelse wijze leren de kinderen mentale en fysieke basisvaardigheden, gestoeld op de principes van het Taekwon-Do. Een leuke manier om kennis te maken met deze veelzijdige sport!

De wedstrijdgroep. Iedereen die wedstrijden wil doen (tuls, sparren, etc.) en daarvoor geselecteerd wordt, kan met deze groep aan deze extra trainingen meedoen. Dit is niet geheel een vrijblijvende training; er wordt wel van je verwacht dat je dan ook echt beschikbaar bent voor wedstrijden. Dus als je besluit mee te doen, dan gaan we er ook voor!

Privétraining. Voor het examen even die tuls aanscherpen? Zelfvertrouwen kwijt bij het sparren? Extra in vorm komen voor dat toernooi? Voor iedereen die daar behoefte heeft, is het mogelijk privétrainingen te boeken. We stellen een persoonlijk programma met je op, zodat je het resultaat behaalt waar jij naar op zoek bent.

Het Demo-Team. Er is een demo-teams voor iedereen die graag aan anderen wil laten zien wat Taekwon-Do is en op een andere manier met de sport bezig wil zijn. Als je hiervoor geselecteerd wilt worden, geef dit dan aan.

mats examen